Dags att besöka en frisör i Linköping

24 februari 2021 patrick pettersson

Det är märkligt. När det händer något speciellt kickar ideerna in. Man längtar efter att fixa till sig och göra något nytt. Det som startar hela processen kan vara något så vardagligt som att solen skiner eller årets första tussilago tittar fram. Något bra är på gång! 

Att vakna en morgon med en känsla av att någonting håller på att hända. Man känner hur det pirrar i hela kroppen av förväntning. Av ingen och all anledning känner man sig galet lycklig. 

Förändringarnas tid är här

Lusten att göra något oväntat slår till och innan man vet ordet av det har man bokat tid hos sin favoritfrisör. Kanske har man gått och funderat på vad man vill göra. Klippa kort, byta hårfärg eller varför inte göra en permanent. Få känna sig sådär härligt 80-tals fin. Eller kanske man känner sig äventyrslysten och beslutar sig för att låta frisören bestämma den här gången.

Bara sätta sig i stolen och säga; ‘gör vad du vill!’ En sån befriande känsla! Om man gått till samma frisör i många år behöver man inte vara orolig. Hen vet vad man tycker om och inte tycker om.

Kanske har man någon gång slängt ur sig en ide som hen kommer ihåg. Skulle det mot förmodan inte bli som man tänkt sig kan man alltid byta hårfärg eller klippa en annan frisyr. Det ordnar sig. Oavsett om det är en frisör i Linköping eller Göteborg. 

Skadar inte att leta inspiration

Var lite extra observant på människor du möter. Hur ser de ut i håret? Vad var snyggt med deras olika frisyrer? Bläddra lite i någon tidning på bussen eller när du sitter på något cafe. Se dig omkring, överallt finns inspiration. Vem vet, kanske möter du ditt nya jag när du går hem från jobbet en solig eftermiddag.

Fler nyheter