Full fräs i trädgården

juli 4, 2019

Att få till drömträdgården är ett stort projekt. Speciellt om du börjar på, ska vi säga ”mindre än optimala förhållanden”. Kanske är det så att mitt i livets övriga sus och dus så har du inte riktigt hunnit med att se över trädgården, mer än den mest fundamentala skötseln. Som att klippa gräset och se till att det där lilla landet inte växer igen.

En tomt är en fantastisk sak att ha tillgång till, men samtidigt är det ett stort ansvar att se över den. Hur många gånger har du inte tänkt att du under den kommande helgen äntligen ska ta tag i det långsamma förfallet? Men så har något annat kommit emellan. 

Kanske är det så att du även har stora fruktträd i trädgården. Eller bara andra sorters träd. Då kan det vara skönt att veta att du faktiskt kan låta proffsen ta hand om denna del av trädgårdsskötseln. Då kan du istället fokusera dig på att rensa gräsmattan från ogräs och bara allmänt snygga till tomten.

Under tiden kan professionella arborister som vet hur man trimmar till träden på bästa sätt. Det kan ju till och med vara så att du har ett träd som har blivit alldeles för dominant. Kanske hotar dess rötter din altan, eller husgrunden? 
Bor du i Stockholmsområdet eller i Uppsala och Enköping så kan du ta in hjälp från RangloAxe. Detta rutinerade gäng har som motto att du ska vara nöjd som kund – ända från den allra fösta kontakten fram tills att du har betalat fakturan.

Naturligtvis så kan RangloAxe hjälpa till med mer än endast själva fällningen av trädet. Gänget tar så klart hand om bortforsling om du så vill.
Har du kvar en stubbe från ett tidigare fällt träd, och vill få bort denna från tomten, så kirrar företaget såklart även stubbfräsning.