Motoroptimering för bättre motoreffekt

28 januari 2022 william eriksson

editorial

En vanlig personbil utnyttjar sällan sin fulla effekt. Med ett professionellt trimkit kan du däremot få känna vad din bil verkligen går för. Detta utan att göra onödig skada på motorn. Se bara till att få det professionellt installerat. 

8 bra & billiga bilar för motoroptimering

  1. Volvo 850 T5. Detta är en billig bil i inköp som går stabilt på vägen. Den är pålitlig och du får med dig alla kompisarna och deras packning. 
  2. Honda CR-X 1,6 VTEC. Detta är en snygg och låg bil som med ett trimkit ger dig en riktig gokart-känsla. 
  3. Seat Leon 1,8 Turbo. Detta är en något ovanligare bil än resten på listan. Men den är billig i inköp, har sportig utsida och kan nå upp till 270 hk med ett trimkit. Den når då 0-100 på 5,3 sek.
  4. Saab 9-5 Aero. Detta är en vanlig bil att trimma. Även denna är billig i inköp, men den har även ett riktigt resistent motorblock i flygplansstål. 
  5. BMW 328i (E46). Vill du ha riktigt mycket effekt för pengarna ska du välja denna. Den kan du trimma upp till 350 hk. BMW har också det där klassiska sportiga utseendet och den uppskattade bakhjulsdriften.
  6. Mazda MX-5 Miata. Detta är en bil med ett lite unikt utseende. Välj en cab och få en riktigt tuff sommarbil.
  7. Mercedes CLK 230 Kompressor. Åk stiligt och snabbt med en trimmad Mercedes. 
  8. Volvo C70 T5. En lite dyrare, men väldigt pålitlig bil väl värd att trimma.

 

motoroptimering

 

Motoroptimering till vardags och fest

Vissa vill trimma sin vardagsbil, medan andra vill ha en sommarbil med mycket effekt. Motoroptimering kan vara både ett intresse och en livsstil. Välj själv hur mycket pengar du vill lägga ut på en bil med många hästkrafter och vilket intryck du vill ge din omgivning. Trimma din vardagsbil, eller den du glider runt i när sommarväglaget tillåter lite trevligare fartökningar. 

Fler nyheter