Nödvändig återhämtning på ett spa i Tällberg

09 juni 2022 Mikael Barani

editorial

Vi människor gillar att etablera mönster. När saker återupprepas känner vi trygghet i det välbekanta och stabila. Det finns tröst i vetskapen att imorgon kommer att vara ungefär som idag – med vissa smärre variationer.
Ibland händer det dock att livet överaskar en med något helt oväntat. Ibland är denna överraskning välkommen, ibland är den inte det.

Hur vi hanterar dessa ovälkomna överraskningar är också något som definierar oss som människor.

Frön för framgång

För om man tar åt sig personligen av varje motgång och varje misslyckande är det lätt hänt att livet blir en kedja av smärta som avlöser varandra. Eller som det heter enligt den gamla devisen ”Det är jämna plågor.”

Har man haft turen att vara omgiven av människor som stöttar en i livet har man goda chanser att hantera dessa motgångar på ett utvecklande sätt. För i varje misslyckade gömmer det sig nämligen frön till möjligheter.

spa

Det visar sig oftare ju äldre man blir hur bra man är på att ta hand om sig själv, något som blir extra tydligt när man stöter på motgångar. Hur hård är den inre kritikern när saker inte blir som man har tänkt sig? Tillåter du också dig själv att vila och bara återhämta dig ibland. Det bästa man kan göra för sig själv är nämligen att känna av när det är dags att sätta stopp och ge tid åt sig själv.

Sluta därför snegla på den där sajten där du kan boka in dig på ett spa i Tällberg och bara gör det. Att tankarna har återkommit till denna pärla i Dalarna är ett tecken på att det är dags att göra något åt saken.

Ta ett par dagar då du bara får njuta av att finnas till och låta alla behandlingar som finns på menyn återväcka både kropp och själ.

Fler nyheter