Porträtt på våra husdjur

Porträtt på våra husdjur

juni 10, 2019

Varje kväll så ringlar han eller hon ihop sig vid våra fötter. På morgonen ligger vår vän troget kvar på samma plats som när du slöt dina ögon inför nattsömnen.
Nej, det handlar inte om våra bättre hälfter, utan om våra husdjur. Kanske främst hundar och katter. Men visst, andra fyrfota, tvåbenta och kanske krälande kreatur ingår också i vårt icke-mänskliga familjebegrepp.

För visst är det fantastiskt hur trogna och lojala våra husdjur är. Så länge vi håller dem mätta, rörliga och kelade så finns de alltid där för oss. Speciellt hundar som ser ut att vara totalt nyförälskade i oss så fort vi viftar med något som signalerar ”Nu är det dags för ett riktigt och rejält bus!”

Är det då inte dags att hedra dessa, våra husdjur, med en plats bland resten av familjen och släkten på fotohyllan?  Där någonstans mellan familjeporträttet (kanske ingår redan husdjuret på det fotot) och svärmödrar och svärfäder känns som en vettig plats.

Med en mobil och en skrivare så kan du enkelt skapa något som enkelt men ändå värdigt framställer lille Fido i all hans gulliga trofasthet.

Är det så att du behöver fylla på bläcket i din skrivare så kommer Inkpro till snabb och smidig undsättning. På https://www.inkpro.se/ hittar du bläckpatroner till alla de stora märkena, så som Canon, Epson, Dell och liknande. 
Som bonus får du även en bläckpatron gratis med varje beställning.

Skulle det vara så att du hittar ett bättre pris hos någon annan, så har du hela 14 dagar på dig att meddela Inkpro om detta. På detta sätt får du mellanskillnaden tillbaka.

Nu är det bara att fluffa upp bästa viloplatsen och se till att ljuset är rätt när det är dags för en middagslur för ditt husdjur.
Sedan är det bara att fånga stunden!