Pumpservice i Helsingborg fixade det

25 oktober 2021 patrick pettersson

editorial

En pump är bra att ha när den fungerar. Det finns så många olika sorters pumpar som man använder varje dag, utan att egentligen tänka på det. Det är när de tystnar som man förstår att de behövs.

Företag som gör pumpservice i Helsingborg reparerar och säljer nya

När man kommer hem till sitt hus ute på landet är det rätt lugnt och skönt. Särskilt på sommaren när det är ljusa kvällar och varmt. Men under den mörka årstiden blir det väldigt mörkt, särskilt om det regnar och blåser.

Det var en sån dag i november som hon kom hem efter jobbet och var trött och hungrig. Utebelysningen var på, så det var upplyst i trädgården. När hon öppnade ytterdörren hörde hon ett ljud som inte borde finnas där. Det borde ha varit alldeles tyst.

 

 

Hon gick ut i köket för det var från källaren ljudet kom. Ljudet var lätt att känna igen. Det var centrifugalpumpen som gick. Det är den som pumpar upp vatten, så den borde inte gå när ingen var hemma. Något var fel så hon stängde av elen och ringde pumpservice i Helsingborg. När man behöver hjälp av någon som har erfarenhet av självsugande centrifugalpumpar så vänder man sig till den man köpt den ifrån.

Företaget som sålt pumpen förstod vad som hänt och det var inga problem. De kom ut på plats för att reparera. Det var som de hade trott. Backventilen i brunnen hade lossnat. Pumpen i sig var det inget fel på. Det var inte så svårt att åtgärda, men hon hade inte kunnat göra det själv.

Det finns många sorters pumpar, men företag som säljer och reparerar har kunnande och erfarenhet av alla sorter. De har välutrustade verkstäder och skicklig personal som kan ta in stora och små pumpar för översyn. Både från privatpersoner och företag.

Fler nyheter