Sitter du bekvämt?

08 januari 2020 jonas olsson
Sitter du bekvämt?

De flesta spenderar många timmar på jobbet i en kontorsstol framför datorn. Det är därför som det är viktigt att du sitter bra. Rygg- och ledbesvär beror ofta på dålig hållning som du får av stolen du sitter i. Med tiden så kan det här ha förödande effekt på din kropp. Undersökningar har visat hur viktigt det är att du har en ergonomisk kontorsstol som följer just din kroppsform och ryggrad. Det är kanske därför dags att köpa en ny kontorsstol? Ju tidigare du får en stol som är rätt anpassad till dig desto bättre.

 

 

Att välja rätt

 

Börja med att undersöka sortimenten hos olika leverantörer. Det kan vara svårt att veta vilken modell som passar dig bäst, men det skadar aldrig att fråga. Vissa leverantörer har två olika sorters modeller; helt nya stolar och de som använts tidigare. Varför köpa en stol som används av andra människor? Jo, dels för att en använd stol är mer följsam efter de mänskliga formerna. För det andra är de betydligt billigare än de som är sprillans nya. Har du redan ryggbesvär rekommenderas du dock att köpa en ny modell, då de med tiden anpassas till just din kropp.

Blir inte billigare

En av de bästa sakerna med företag som valueshop.se är att när de lovar de lägsta priserna har de ofta vad som kallas “prisgaranti”. Detta innebär att deras varor alltid har det lägsta priset du kan hitta på marknaden. Så när du köper något från dem vet du att du inte kan få varan billigare. Men om du hittar samma stol till lägre pris hos någon annan leverantör får du köpa stolen för det lägre priset, så länge du kan uppvisa dokumentation på det. Det finns alltså ingen risk för att du gör ett dåligt köp med andra ord. Kika in här: https://www.valueshop.se/

Fler nyheter