Ullared – en plats för både shopping och relax

juli 13, 2019

Ullared är en by som har mycket att erbjuda. Mest känd är Europas största och billigaste varuhus Gekås som befinner sig just i Ullared. Tycker du om shopping finns det även ett flertal andra butiker och varuhus. Förutom butiker är Ullared rik på vacker natur. Det finns mycket skog och sagolika ställen att gå på vandring på. Naturreservatet Sumpfallen och äventyrsparken Upzone är populära bland både boende och besökande. Det ställs även till med evenemang som musikevent och andra roliga aktiviteter. Du kan informera dig om vilka tillställningar som finns just när du planerar resa till Ullared.

 

 

Spa för både kropp och själ

Ska man besöka Ullared brukar man behöva flera dagar för att utforska allt som byn har att erbjuda. Söker du en säker och skön plats att stanna över så kan du boka rum hos ett av de många hotellen som ligger nära Ullareds hjärta. Om du är ute efter ett hotell i Ullared finns det alltså många bra ställen att välja mellan. Förutom att shoppa på Gekås och andra varuhus, kan du passa på att få dig en skön kroppsmassage eller gå på ett spa. Det är inte alltid man får tillfället till att handla superbilligt och samma dag unna sig en stund av relax. 

 

Fina hotellrum för alla plånböcker

Ullared erbjuder boende i olika stilar. Du kan finna lyxiga femstjärniga hotell med svit och moderna installationer eller mysiga trestjärniga hotellrum nära centrum. Det finns även hotell som erbjuder både vanliga och ekonomiska rum. Dessa liknar de rum du finner på ett vandrarhem, eftersom du delar en allmän dusch eller toalett och i vissa fall måste du ta med egna lakan och handdukar. Men reser man i grupp, eller är Ullared ett av många stopp på en långresa, så kan dessa så kallade “budgetrum” vara en smart idé.

Åker du till Ullared är möjligheterna och valen oändligt många!