Vilken kundklubb ska jag med i?

21 februari 2023 Staffan Ehrlin

editorial

Vilken kundklubb ska jag gå med i?

Det kan vara svårt att fatta beslut, men när det gäller att bestämma vilken kundklubb du ska gå med i är möjligheterna oändliga! Från att känna den adrenalinkick som det innebär att vara VIP-medlem i din favoritbutik till att få exklusiva rabatter, kan det vara precis vad du behöver för att hålla ditt shoppingspel starkt.

Du sitter förmodligen fast mellan några olika alternativ och kan inte bestämma dig för vilket som är bäst för dig – oroa dig inte! Vi har sammanställt all nödvändig information om dessa förmåner så att du kan fatta ett välgrundat beslut om vilket kundlojalitetskort som ger mest valuta för pengarna. Läs vidare för att få en inblick i några toppklubbar från alla branscher – vem vet? Du kanske till och med kommer att skriva in dig i mer än en!

kundklubb

Flygmiljoner eller kaffeklubb?

Oavsett om du är medlem i kaffeklubben på ditt lokala kafé eller om du är en ivrig resenär som vill ha extra flygmiljoner, kommer dessa kundlojalitetsprogram säkert att göra ditt liv mer spännande och bekvämt. För shoppare erbjuder många butiker rabatter när du anmäler dig till deras lojalitetsprogram, samt exklusiv tillgång till försäljning för medlemmar och andra erbjudanden som fri frakt eller presentkort. Det finns också belöningsprogram som ger poäng för varje köp, som kan lösas in mot rabatter på framtida köp. Många av dessa program har olika nivåer beroende på hur mycket du spenderar, så ju mer du handlar desto högre nivå och desto större belöningar!

Om du letar efter något lite annorlunda, överväga ett medlemskap i en nöjes- eller idrottsklubb. Du kan få tillgång till särskilda evenemang, rabatter på biljetter och till och med VIP-privilegier som följer med att vara en del av laget. Om du är mer av en resenär än en shoppare kan du kolla in flygmiljoner och lojalitetsprogram för hotell. Och om du vill ha en massa olika fördelar från en massa olika områden väljer du Inspiration Company.

Fler nyheter