Besök hos frisör i Stockholm sitter fint efter föräldraledighet

20 juni 2022 william eriksson

editorial

Efter en lång föräldraledighet finns det en sak som fler mammor längtar efter än något annat. Att klippa och färga håretUnder småbarnsåren finns det massor med saker som ställer sig i vägen för ett schyst barr. Tid och praktikalitet talar inte för en helblondering med lugg direkt.

Men så fort du skymtar friheten i fjärran, kan det vara dags att boka en tid hos en bra frisör i Stockholm. Huvudstadens frisörer ligger i framkant vad gäller de senaste hårtrenderna. Och du som varit mammaledig en längre tid kan gott behöva lite extra hjälp.

Från mammatofs till helblondering och tillbaka igen

Kanske är det just precis nu det är läge att göra en riktigt drastisk förändring. Särskilt om du nu kommer ha lite egentid i badrummet på morgnarna för att göra din nya fina frisyr rättvisa. Du som är säker på att kunna gå till frisören med viss regelbundenhet, kanske till och med ska satsa på en helblondering?

En helblondering kräver absolut sitt underhåll. Det blir en utväxt som behöver tas om hand. Men glöm inte att även om du går tillbaka till din slarviga mammatofs eller Lilla My-knut om några veckor, kommer du ha upplevt glädjen av att vara riktigt snygg i håret på vägen dit. 

 

frisör

 

En frisyr för jobb och klubb

Och när tofsen väl är tillbaka spelar ju inte utväxten någon roll. Det som däremot spelar roll, är känslan av att ha fått ditt liv tillbaka. Och i det liv som många unga kvinnor lever i Sveriges storstäder i dag, är en snygg frisyr faktiskt viktigt.

Ditt hår sänder ut en rad olika signaler om dig själv. Bakom en barnvagn har det funkat fint med en ledig tofs. Men ute i arbetslivet kan du vilja leva upp till helt andra stilkrav. För att inte tala om när du kan springa ut och klubba igen. En frisör fixar rätt frilla till rätt tillfälle.

Fler nyheter