Ett utsatt ansikte kan få fillers i Stockholm

30 juni 2022 Lily Hansen

editorial

Många går runt och vantrivs med sitt yttre. Ansiktet är det första vi visar vår omvärld, men också den bit av kroppen som utsätts för störst yttre påverkan. Väder och vind träffar dagligen ansiktet, solen lyser över kinder och panna. Sakta men säkert angrips huden i ansiktet och skador, rynkor och fåror uppstår. Tiden gör dessutom sitt, med minskad elasticitet i huden och mindre volym i ansiktet som följd. 

Det är därför inte konstigt om vi med tiden vill fräscha upp våra ansikten och korrigera vad som förändrats med tiden. Fillers kan vara en lösning. Med hjälp av en tunn nål sprutas hyaluronsyra in i huden, vilken binder vätska och fyller ut eventuella ojämnheter. 

 

Fillers kan hjälpa många

Idag är det vanligt att hjälpa naturen på traven och använda sig av fillers i ansiktet. Fillers fyller ut till exempel rynkor, men kan också användas för att till exempel förändra utseendet på näsan eller för att behandla migrän. För den som söker ett bra ställe för fillers i Stockholm finns det många aktörer att välja mellan. 

På en seriös klinik finns välutbildad personal som kan hjälpa till med fillers för såväl estetisk som praktisk funktion. Att sätta fillers går snabbt och läketiden är lika med noll. Direkt efter en behandling kan man återgå till sin normala vardag. 

 

fillers stockholm

 

Man ska känna sig nöjd

Det är viktigt att känna sig nöjd med sina fillers. Välrenommerade kliniker är noga med att deras kunder uppskattar resultatet. Om kunden inte blir nöjd med resultatet av sin fillersbehandling går det alltid att göra om behandlingen, och på så vis förändra resultatet. Många kliniker erbjuder detta kostnadsfritt. 

Dessutom är fillers inte permanenta. Efter 6-18 månader går effekten ur kroppen. Då kan kunden välja om den vill göra en ny fillersbehandling eller inte. Om man blivit nöjd med resultatet vid det första tillfället, väljer man sannolikt samma klinik igen. 

Fler nyheter