Få ditt företag att sticka ut på sociala medier

Få ditt företag att sticka ut på sociala medier

Behöver ditt företag bli mer synligt på sociala medier? Är du osäker på hur du ska gå tillväga? Då bör du vända dig till Imse Marketing som sysslar med bland annat företagsfilm i Göteborg. Förutom företagsfilm sysslar de även med bland annat reklamfilm, eventfilm och instruktionsfilm. I dagens samhälle är det viktigt för företag att vara synliga på sociala medier, dels när det gäller till exempel Facebook, Twitter och Instagram, men även på er egen hemsida. Imse Marketing erbjuder hjälp med detta till ett rimligt pris. 

 

Varför företagsfilm? 

Nu för tiden är det vanligt att företag använder sig av en presentationsfilm för att marknadsföra sig. Anledningen till detta är att film har möjlighet att nå en större publik, och det är större sannolikhet att du har tid att se en kort film istället för att läsa en annons om företaget. Dessutom väcker film en naturlig nyfikenhet för vad som ska komma härnäst medan en text riskerar att tråka ut läsaren. Vi lever i en digital tidsålder och det är viktigt att följa strömmen och använda sociala medier för att ert företag ska få så mycket synlighet som möjligt. 

 

 

Mer än bara film

Förutom företagsfilmer har Imse Marketing även 35 års erfarenhet inom musikbranschen och understryker hur viktigt musik kan vara inom marknadsföring. Det är viktigt att ha musik som passar just ert företag och budskapet ni vill framföra, och Imse Marketing kan hjälpa till med detta. Dessutom kan de även göra voice-overs till er företagsfilm och hjälpa er med musikjinglar som passar för ert varumärke. Så om ni är i behov av en företagsfilm som reflekterar ert företag på bästa möjliga sätt bör ni vända er till Imse Marketing i Göteborg där ni kommer få den hjälp ni behöver till ett rimligt pris. För att läsa mer, gå in på deras hemsida: imsemarketing.se.