Filip Hammars fysioterapeut i Köping

23 januari 2022 william eriksson

editorial

Alla kan råka ut för skador. Ingen är skyddad från de risker och slumpmässiga olyckor som på ett eller annat sätt tillhör livet. Du behöver till exempel inte vara professionell fotbollsspelare för att åka på en korsbandsskada. Det räcker att du halkar på en isfläck på parkeringen så kan korsbandet vara av. Då behöver du rehabilitera dig hos en fysioterapeut i flera månader efteråt. Något annat alternativ finns egentligen inte.

Som sagt, alla kan drabbas. Självaste Filip Hammar skulle kunna trilla över en sladd i Alla mot alla-studion under en inspelning. Ja, allt inom media är fortfarande inte trådlöst. Så den risken är överhängande. Hade Filip Hammar vid ett sådant fall brutit flera ben i kroppen, eller kanske också dragit av korsbandet, hade även den kända tv-profilen från Kanal 5 behövt hjälp av en fysioterapeut. Åtminstone om han skulle vilja använda sin kropp som han kunde förr.

fysioterapeut

Inspelningen aldrig i fara

Filip Hammar är som bekant från Köping. Hans syster Linda var med i tv-programmet “En annan del av Köping”. Det är väl därför inte otänkbart att om Filip Hammar nu skulle skada sig allvarligt så hade han sökt upp en fysioterapeut i Köping och inte någon annanstans. Det är rimligt att tro att han skulle vilja gå till fysioeterapeut i sin hemstad. Där kan han känna sig trygg. Kanske går han till och med till den på här länken: http://www.slottspraktiken.se/

Vid det scenario att Filip Hammar snavar på den där sladden som någon slarvig praktikant inte lagt undan får man önska honom all lycka. Men han kommer inte i mål bara med lyckönskningar. Bara med målmedvetet arbete och stöd från sin fysioterapeut skulle han kunna komma tillbaka till fin gammal form. Man kan med andra ord tacka fysioterapeuterna i Köping för att Alla mot alla aldrig riktigt behöver vara i fara.

Fler nyheter