Konferens i Malmö för dig som behöver omväxling

02 maj 2022 patrick pettersson

editorial

En rolig del av att driva företag är att kunna bjuda in sina medarbetare på en spännande konferens då och då. En konferens är nämligen ett ypperligt tillfälle att få en massa jobb gjort. Samtidigt stärker du och ditt team sammanhållningen i gruppen och lär känna varandra på ett djupare plan. Att åka på regelbundna konferenser är faktiskt en viktig del av livet på en arbetsplats. Men efter ett visst antal konferenser brukar många tröttna på att om och om igen åka till samma ställen. 

Det finns många fina konferenshotell i Stockholmsområdet. Men kanske är det dags att vidga vyerna lite? Styr kosan söderut, och ge dina medarbetare chansen att andas lite av luften från kontinenten. Den brukar nämligen blåsa in över Öresund och vidare över de skånska slätterna. Sök inspiration på konferensmalmö.nu och adressen https://www.xn--konferensmalm-umb.nu/ för att hitta en mängd spännande alternativ till de slitna sörmländska konferensanläggningarna.

image

Konferens i Malmö är helt perfekt för dig som driver ett internationellt företag

I Malmöområdet kan du och dina medarbetare kombinera det lantliga med känslan av storstad. I Skåne är det minst sagt nära mellan stad och land. Och glöm inte hur nära det är till Köpenhamn!Att förlägga konferensen i Malmö är särskilt bra för dig som har internationella kunder och medarbetare. Här kan du ge dem en genuint svensk konferensupplevelse, utan att behöva lägga mycket tid på att resa långt norrut i landet. 

För kom ihåg att Skåne är minst lika svenskt som Stockholmsregionen, Dalarna eller Norrland. Även om vissa hävdar att Skåne egentligen fortfarande är danskt. Det finns all anledning till att blicka söderut när du planerar din nästa konferens. Malmö har så otroligt mycket att erbjuda. Kanske ska du slå på stort och erbjuda dina medarbetare att stanna kvar på en semesterhelg i Malmö city efter avslutat arbete? 

Fler nyheter