Mysigt med bed and breakfast i Gävle

20 maj 2022 william eriksson

editorial

Lyxen att vakna efter en god natts sömn i en skön säng, gå ned till restaurangen och njuta av en härlig frukost är oslagbar. Men är det inte någonting alldeles särskilt med ett familjeägt hotell? Kärleken blir som extra påtaglig då och med ett mindre hotell är det heller ingen risk att virra bort sig på våningsplanen. 

Du blir personligt bemött av människor som bott och verkat här under lång tid och som med glädje delar med sig av sina guldkorn runt om i staden. Femstjärniga hotell i all ära, men ett familjeägt bed and breakfast slår allt!

Missa inte Gasklockorna

Gävle är en otroligt trevlig stad. Lagom stor att röra sig omkring i, mysig stadskärna och vackra platser. Väl värt ett besök är det otroligt häftiga kulturområdet Gasklockorna, med hela fem scener. Här kan du uppleva allt från konstutställningar till magnifika konserter. 

Gävle är en upplevelse utöver det vanliga, som du för allt i världen inte vill missa. Vill du bo personligt, med bara tolv minuters promenad från Gävle Centralstation, kika in på http://hotelaveny.eu/.

 

Hotell

Oväntade möten

Borta bra men hemma bäst heter det ju. Till bed and breakfast i Gävle kommer mycket blandade människor. Barnfamiljer, säsongsarbetare, kärlekspar och de som reser ensamma i arbetet. Det är en alldeles särskild och härlig känsla när människor samlas på samma plats, med olika lust och mål. Det öppnar upp för de där oväntade mötena som blir samtalsämne i år därefter och kanske ger de rent utav dig inspiration till att prova någonting nytt. 

I grund och botten längtar människan efter att möta andra, särskilt de som är olika en själv. Med dagens algoritmer och möjligheten att så enkelt plocka bort någon som vän, blir de otippade mötena allt viktigare. Kanske är det därför som känslan av ett familjeägt bed and breakfast når så djupt i hjärtat.

Fler nyheter