Penisringar för nybörjare

20 november 2019 jonas olsson
Penisringar för nybörjare

Om du aldrig hört talas om en penisring kanske det inte är helt självklart vad den används för. Men det är faktiskt en väldigt enkel sexleksak och kan vara en bra leksak att köpa om du inte har så mycket erfarenhet kring just sexleksaker. Penisringen är en ring som du trär över din penis. Det gör du för att bevara din erektion och/eller för att få en kraftigare orgasm. En del kan ha problem med att hålla kvar erektionen och då kan penisringen hjälpa till med det. Det handlar om att du minskar blodflödet i penisen vilket också leder till att blodet stannar kvar längre i penisen. Tänk dock på att alltid trä på din penisring vid erigerat tillstånd.

 

 

Ensam eller tillsammans med någon

 

Penisringen kan användas både ensam eller tillsammans med någon. En penisring finns i många olika utföranden så om du är osäker på vad du eller din partner kommer att tycka om är det bästa att prova sig fram. Ibland kan du köpa ett set innehållande ett antal olika penisringar. Det passar perfekt för dig som inte vet vad du ska välja då du får möjlighet att testa lite olika, och på så vis en god chans att hitta din favorit. En del penisringar har även vibration med syfte att stimulera även din partner. Så om ni vill ha en sexleksak som kan ge ökad gemensam njutning är det ett bra alternativ.

 

Passform och utseende

 

En penisring är tillverkad i ett material som gör att den passar de flesta storlekar. Men det ska aldrig göra ont att använda den, så om den känns för liten kan du se om du hittar någon som är lite större. De finns även i lite olika utseenden och former. Men syftet är ändå detsamma. Det vill säga ökad njutning för dig. Eller ökad njutning för både dig och din partner.

 

Fler nyheter