Utvecklande leksaker för 1 år gamla barn

12 februari 2022 Jenny Olsson

editorial

Utbudet av leksaker för små barn är i stort sett oändligt men Lekakademin har valt att fokusera på lärande och utvecklande leksaker för barn. Leksaker är inte bara ett tidsfördriv då de även är ett utmärkt sätt att stimulera, utveckla och stärka barnen och då är det viktigt att välja rätt sorts leksaker. Hos Lekakademin finns en uppsjö av fantastiska och stimulerande leksaker och i kategorin leksaker 1 år så finner vi flera underkategorier med aktivitetsböcker, aktivitetsmattor, bollar, klossar, badleksaker och mycket mer. 

Krav på kvalitet för barnens skull.

Lekakademin nöjer sig inte med färgglada leksaker som bara ser fina ut då man lägger vikt vid barnens utveckling. Det gör man genom att ha väldigt höga krav på de leksaker som säljs i butiken och de ska vara roliga samtidigt som de är lärorika. Målet är att lära barnen att leka klokare och då bör man använda leksaker som utgörs till 90% av barnet och 10% av själva leksaken.

leksaker 1 år

Lekakademins leksaker kan utveckla barnen på många olika sätt och de olika kategorierna hjälper barnen på olika sätt. Bollar hjälper till att stärka balansen och grovmotoriken. För att stärka fantasin så är dockhus, utklädningskläder och bilbanor utmärkta leksaker. För att få lite hjärngymnastik så är logikspel utmärkta val då de stimulerar barnets logiska tänkande. I butiken finns även massor av leksaker som stärker barnens sensoriska utveckling.

Barnens utveckling är viktig och det finns ett fantastiskt utbud av utvecklande leksaker hos Lekakademin där man finner allt mellan himmel och jord i alla kategorier för barn i alla åldrar. Butiken är väldigt omtyckt bland kunderna och kan stoltsera med fina betyg och omdömen. Alla betalningsmetoder är 100% säkra och kunder har 30 dagars ångerrätt på sina köp. Lekakademins kundtjänst finns alltid till hands och leveranser av varorna sker snabbt och säkert. Besök butiken och scrolla igenom det gedigna utbudet av leksaker. 

Fler nyheter