Välkänd parfym till billigaste priserna

15 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att dofta gott är något som är härligt både för en själv och ens omgivning. Man kan dock ha olika definition av vad som luktar gott och det kan därför vara bra att anpassa parfymen något utefter tillfälle. Det handlar inte om att välja en doft bara för att man tror att någon annan tycker om den, det är väldigt dumt eftersom man ska bära en doft man trivs med. Däremot kan det vara viktigt att anpassa intensiteten och kanske variera mellan lätta och lite tyngre parfymer beroende på tillfälle.

Hitta billiga parfymer för att kunna variera mer

Det kan finnas flera fördelar med att skaffa en liten doftgarderob i badrumsskåpet. Precis som med olika plagg så kan även olika parfymer passa utifrån tillfälle. Arbetar man till exempel på ett jobb där man är väldigt nära andra människor så kan det vara klokt att välja lättare parfymer eller bodymist under arbetstid. Då kan det kännas extra härligt att välja en tyngre parfym när det är dags för fest eftersom kontrasterna kan göra att man känner sig extra festlig.

Vill man skapa en härlig parfymgarderob med välkända dofter utan att bli ruinerad på kuppen så kan man kika på sortimentet hos coolpriser.se. Där finns parfymer från välkända märken för både män och kvinnor till förmånliga priser. 

Dosera rätt så håller parfymen längre och doften blir mer njutningsbar 

Det är också väldigt viktigt att tänka på hur man doserar sin parfym. Att använda onödigt mycket är dumt både rent ekonomiskt men även för att allt för mycket parfym kan framkalla både huvudvärk och illamående. Det är lagom att spraya en gång på vardera handled samt en gång på dekolletaget eller bakom örsnibbarna. Är man orolig att doften inte ska hålla tillräckligt länge så bör man välja eau de parfym istället för eau de toilette.

Fler nyheter